Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden Runo-olohuone-näyttely

Aika

27.9.2024

Kansantaiteenkeskuksen aukioloaikojen mukaan

Paikka

Kansantaiteenkeskus Kaustinen, 1 kerros aulaparvi ja piilo portaiden alla

Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

Järjestäjä

Lastenkulttuurikeskus Lykky, Kansantaiteenkeskus Kaustinen, Kulttuurikeskus PiiPoo, WSOY, Tampereen Työväen Teatteri, YLE/Pikku Kakkonen


Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden Runo-olohuone-näyttelyssä runot kutsuvat mukaan leikkiin!
RUNO-OLOHUONE avautuu Kaustisen Kansantaiteenkeskuksessa aulan nurkkauksessa ja piilossa portaiden alla ma 22.4. ja on auki keskuksen aukioloaikoina, myös julkisissa iltatilaisuuksissa.

Näyttelyyn itseensä on vapaa pääsy. Lastenkulttuurikeskus Lykky järjestää tilauksesta lapsi- ja oppilasryhmille (ja heidän aikuisilleenkin) ohjattuja maksullisia runopajoja.
Lisätietoja ja runopajatilaukset: Eija Kaarlela, eija.kaarlela@kaustinen.fi , 050 472 9795.
Monitaiteinen näyttely pohjautuu Kirsi Kunnaksen lastenrunoihin, Jani Ikosen kuvituksiin WSOY:n runoantologiasta Haitulan taikahattu (2024).
Näyttely on suunnattu erityisesti 0–12-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen, mutta sinne ovat tervetulleita ihan kaikki!

Runo-olohuone on osa Kulttuurikeskus PiiPoon koordinoimaa juhlavuoden Lasten runovallankumous -hanketta. Runo-olohuone-näyttely toteutetaan lastenkulttuurikeskuksissa, kirjastoissa, koululuokissa, päiväkodeissa ja kulttuuritiloissa ympäri Suomen vuosina 2024–25. Kaustisen toteutuksesta vastaavat Kansantaiteenkeskus Kaustinen ja Lastenkulttuurikeskus Lykky.

Lasten runovallankumous -hankkeen päärahoittaja on Alfred
Kordelinin säätiö ja osahankkeita rahoittavat Suomen Kulttuu-
rirahasto, Opetushallitus ja Taiteen edistämiskeskus. Hankkeen
pääyhteistyökumppanit ovat Kulttuurikeskus PiiPoo, WSOY,
Tampereen Työväen Teatteri ja YLE/Pikku Kakkonen.