Polkkaa, puolukkaa ja patikointia - kulttuuri-, ruoka-, luonto- ja hyvinvointimatkailun yhteistapahtuma Halsualla

Aika

2.–3.9.2023

Paikka

Halsuan luontokohteet ja Halsuan NS-talo

Tarkemmat osoitetiedot ilmoittautumislomakkeilla

Järjestäjä

KAIKUMA -, NAPA- ja Erkka-, Keski-Pohjanmaan makuaarteet-, hankkeet sekä Polkka-Otto –hanke ja alueen yrittäjät ja toimijat


Halsuan syyskuisessa viikonlopussa on tarjolla elämyksiä ja kokemuksia kaikille aisteille elävän ja aineettoman kulttuuriperinnön hengessä!

Tapahtumaviikonlopussa yhdistyvät KAIKUMA-hankkeen kulttuuri-, luonto-, hyvinvointi- ja ruokamatkailua yhdistelevät pilotit, ja paikallisperinteeseen ja sen eri ilmenemismuotoihin nojaava musiikin ja ruokakulttuurin yhteistapahtuma Polkka-Otto -konsertti ja Keski-Pohjanmaa -menu.

Tarjolla Koko perheen musiikillinen metsäretki, Aistivaellus Lovelammen kodalle, Ravintoa luonnosta - päiväretki Soidinkallion reitillä ja Valokuvauksellinen sieniretki. 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin tapahtumiin KAIKUMA-hankkeen sivuilla, ja tule kokemaan Polkkaa, puolukkaa ja patikointia - sekä rutkasti muutakin!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä!


Polkka-Otto -konsertti ja Keski-Pohjanmaa -menu, ilmoittautuminen sähköpostilla tai puhelimitse:
 

niina.vihela@maajakotitalousnaiset.fi puh. 0438254281 tai

kirsi.ojanen@kaustisenseutukunta.fi puh. 040 182 3643


Tune your senses to the spirit of intangible cultural heritage of Kaustinen region: Experience Finnish culture, food, well-being and nature tourism in a forest environment in Halsua during the first weekend of September (Sept 2 – 3rd). During the weekend, you will get to know the intangible cultural heritage of the region, the rich and exciting food culture and the unique nature sites with their various activities. 

The weekend includes an event that combines local traditional music and food culture, where the music of Halsua-born master folk musician Otto Hotakainen will be performed by his musical heirs. In addition to the concert, the brand new Central Ostrobothnia menu, served by Riistaravintola Pikku Peura, will premiere for the first time.  

The event weekend is organised and funded by KAIKUMA, NAPA and Erkka, Central Ostrobothnia's Taste Treasures projects, and the Polkka-Otto project supported by the Central Ostrobothnia Cultural Fund and implemented in cooperation with entrepreneurs and operators in the region.